Hangszerválasztó: zongora Prejczer Katával

Dec 10, 10:00 - 11:00

Hang Játszótér

Gyermekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek

Felhőtlen zenei időtöltés a hangok birodalmában: ismerkedés a ritmusok és a dallamok világával, játék a zongorával, és más titokzatos hangszerekkel.

A foglalkozást vezeti: Prejczer Kata

Bemutatkozás:

Komoly zenészént diplomáztam, a főiskolai évek alatt a klasszikus zenei hatások mellett a magyar népzene és a tánc is egyre mélyebben foglalkoztatott.

A mozgás és a zene kapcsolatát komplexen összekapcsolva dolgoztam. Első tanári éveimtől bábszínész képzősök, felnőttek, gimnazisták, és általános iskolások zenei nevelésével is foglalkoztam.

Könnyűzenei formációkban billentyűsként játszom, a jazztől a pop-rock-ig sokféle műfajban tevékenykedem.

Több, mint 15 év Waldorf művésztanári tapasztalat áll mögöttem. Zenetanárként, zongoratanárként is törekszem a teljes, átfogó szemléletre, melyben a művészet egy lehetséges kapu a belső ismeretre, önmegvalósításra.

Fejlődési lehetőségeket kínálok, utakat nyitok tanítványaim számára: alkalmakat, hogy a zene,a mozgás és a képzőművészet egyszerű technikáival találkozzanak önmagukkal, elhagyják korlátaikat, s felderítsék lehetőségeiket.

Mi is ez, zongora?!

Bemutatom feketén-fehéren.

Az előadáson megismerheted a zongorát, mint a sokszínű lehetőséget, amit szóló hangszerként, kísérő hangszerként vagy zenekari tagként nyújt.

A workshopon lehetőség lesz kipróbálni pici lépésekben az együtt zenélés örömét!

Interaktív, jókedvű zenés együttlétre várlak benneteket!

A részvétel ingyenes.

A program a VEB2023 Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

To top