Októberben Jónás Vera és Lovasi András is Kapolcsra érkezik!

A Völgyhétvégék lezajlottak a kapolcsiak és a Völgy-rajongók nagy örömére, a 30. Művészetek Völgyét 2021. július 23. és augusztus 1. között rendezik meg. Azonban Kapolcs addig sem marad művészetek és kultúrális feltöltődés nélkül, egész ősszel várja majd a kicsiket és nagyokat a MűvészVölgy Kúria különböző irodalmi, színházi és zenei előadásokkal.

Október hónapban máris népszerű zenészeket láthatunk vendégül – október 10-én Jónás Vera és Hegyi György lesznek a vendégeink egy „Duma Est” keretében, október 31-én pedig Lovasi Andrást, a Kispál és a Borz és a Kiscsillag zenekarok frontembere érkezik Kapolcsra egy különleges önálló produkcióval.

Az esti programok 18:30-kor veszik kezdetüket, a belépőjegy 900 forint. Fontos, hogy a Kúriába a járványügyi óvintézkedések betartása mellett maximum 30 fő vehet részt a programokon. A jegyvásárlásra a helyszínen nyílik lehetőség.

!FIGYELEM!

A megnövekedett járványügyi kockázatra való tekintettel az október 10-ére meghirdetett programot elhalasztjuk, várhatóan 2021. februárjában kerül megrendezésre. Kérjük a további programok időpontjairól tájékozódjanak közösségi média oldalainkon és a Programok menüpont alatt.

To top