Tekerj velünk!

Kedves Vendégeink!

Bár a MűvészVölgy Kúriában most nincsenek programok, az udvarunkban található BBT e-bike központ töretlenül vár Titeket izgalmas Kapolcs környéki tekerésekre! 🏡🚴‍♂️🌳

Az elektromos rásegítésnek köszönhetően könnyedén barangolhatsz a környéken, legyen szó a római őrtorony meglátogatásáról, a Négyszögletű Kerek Erdő mesebeli útvonaláról vagy a lenyűgöző tanúhegyekről. 🔌🚲👍🌄

🌟 Ajánló 🌟

🔹 Az őrtorony: Kapolcsról indulva Balatonhenyén át egy római őrtoronyba tekerhetsz. Gyönyörködj a tanúhegyek látképében, és élvezd a szerpentines gurulást Vigántpetendig!

🔹 Négyszögletű Kerek Erdő: Indulj el Lázár Ervin meséje nyomán! Taliándörögdön a XIV. századi Szent András templomrom és a Palota-kút mellett is elhaladsz, majd a Kerekfenyves csodás panorámája vár rád.

🔹 Tanúhegyek kapuja: Barangolj a dél-bakonyi erdőkben, felfedezve régi épületeket és romokat. A Haláp csúcsáról az összes tanúhegy látványát egyszerre csodálhatod.

🔹 Kab-hegyi csúcstámadás: Csúcsmászás a Kab-hegyre, lenyűgöző kilátásokkal és erdei kalandokkal vár. Miért hagynál ki egy ilyen kalandot?

🔹 Tájegységeken át: Három tájegységen átívelő túra a Déli-Bakony, a Tapolcai-medence és a Balaton-felvidék lenyűgöző tájain. Látogasd meg Hegyesd várát és a szentbékkállai kőtengert!

Csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen kétkerekű kalandra és ismerd meg a Művészetek Völgye varázslatos vidékét! 🎨🎼🩰

⏰ Foglalj előre, és élvezd a vezetett e-bike túrákat, vagy bérelj biciklit a saját felfedező utadhoz!

👇 További információ és foglalás:

https://www.balatonbiketour.com/bike-turak/bb365-kapolcs

To top