KAPOLCSI (E)BIKE FESZTIVÁL
3 NAPOS EMTB ÉS GRAVEL KALAND

Három nap eMTB és GRAVEL kaland Kapolcson, a Balaton-felvidék és a Bakony határán elhelyezkedő gyöngyszemén.

Felfedezheted a környék eldugott, de talán leggyönyörűbb útvonalait. Ehhez a legmodernebb kerékpárokat biztosítjuk a helyszínen, de természetesen hozhatod a sajátodat is. Ha megéhezel, megtalálod nálunk azokat a helyi finomságokat, amelyekkel teljes lesz az élmény.

Ingyenes ebike teszt három napon át: SCOTT, SPECIALIZED, BIANCHI, TREK, STEVENS, 3T. Bemutatkozik a világ legkönnyebb e-MTB-je: a Scott Lumen. Tedd próbára nálunk!

Magyarország leghosszabb gravel eseménye: a Balaton Bike Derby is kapolcsi központtal kerül idén megrendezésre, egy balatoni terepkör extrákkal, 400 km-el.

Nagy Balatoni Ebike Futam: Kapolcs-Keszthely- Balatonfüred-Kapolcs. Több mint 260 km, 3700 méter szintkülönbséggel, három nap alatt.

Napi háromszor indítunk tematikus túrát túravezetővel saját vagy kölcsönözhető ebike-kal, finom falatokkal, frissítővel, emellett instant túráinkon is kipróbálhatod magadat és új ebike-jainkat.

A túrák alatt frissítő pontokról és kulináris élményekről a helyi termelők és szolgáltatók gondoskodnak.

A programokhoz a legújabb ebike modellek kölcsönözhetőek.

Kiegészítő programok: Bringanapközi és biciklis akadálypálya gyerekeknek, használt ebike outlet, használt biciklis kiegészítő börze.

További részletek

To top